توافق نامه ارائه خدمات درمانی بستری

توافق نامه ارائه خدمات درمانی بستری

1-مقدمه

خدمات بستري شامل ارائه کلیه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران در بیمارستانهاي تحت پوشش دانشگاه می باشد. بیمار به پذیرش مراجعه کرده و در صورت نیاز ،به بستري پس از انجام تشریفات اداري در بخش بستري و درصورت نیاز به خدمات ازمایشگاهی و تصویربرداري تمامی اقدامات در بیمارستان انجام می گیرد

2-هدف

هدف ازاین توافقنامه، ارائه خدمات باکیفیت و ایمن ارائه شده توسط مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی به خدمت گیرندگان می باشد.

3- مسئولیت

بیمارستان ها مهمترین عنصر نظام مراقبتی و درمانی هستند . و بخش زیادی از منابع مالی، انسانی را به خود اختصاص می دهند و مأموریت اصلی بیمارستانها تأمین  مراقبت باکیفیت برای بیماران و برآورده کردن انتظارات آنها است بیمارستانها برای برآورده کردن نیازهای بیماران باید خدمات با کیفیتی  را ارائه کنند

4-تعهدات متقابل خدمت گيرنده و دستگاه اجرايي خدمت گیرندگان

انتظارات بیماران از مراکز درمانی؛  دریافت درمان به موقع و با کیفیت بالا ، جلب رضایت بیماران، اطلاع رسانی و راهنمایی در خصوص درمان ، استفاده از امکانات و تجهیزات پیشرفته تشخیصی و درمانی ، آموزش بیماران از بدو پذیرش تا هنگام ترخیص و پیگیریهای بعد از ترخیص ، انجام تریاژ ، بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد ، شناسایی نیازهای بیماران می باشد و بیمارستان متعهد می باشد که پاسخگوی نیازهای بیماران بوده و در راستای ارتقای خدمات خود گام بردارد.

5-هزينه ها و پرداخت ها

بسته به نوع خدمات و با توجه به صورتحساب تنظیمی متفاوت می باشد و به حساب درآمدهای بیمارستان واریز می گردد.

6-دوره عملکرد

این توافقنامه سطح خدمت تا زمانی که لیست خدمات توسط وزارتخانه ارائه و تایید می شود اعتبار خواهد داشت.

7-خاتمه توافق

با طی فرایند پذیرش و دریافت خدمات تشخیصی و درمانی در بیمارستان و ترخیص بیمار به هر شکل فرایند خاتمه می یابد.