سوالات جذب اعضای هیئت علمی

19 ١١:٢٧ ق.ظ

1- تحوه جذب هیات علمی تعهدات به چه صورت می باشد؟

جواب:جذب هیات علمی تعهدات از طریق فراخوان می باشدکه دو نوبت در سال انجام گرفته و اطلاعیه آن در سایت دانشگاهو سایت معاونت اموزشی وزارت بهداشت قابل مشاهده می باشد.

2- جذب هیات علمی پیمانی به چه صورت می باشد؟

جواب: جذب هیات علمی پیمانی فقط از طریق فراخوان متمرکز وزارت بهداشت که اطلاعیه آن در سایت دانشگاه و معاونت آموزشی وزارت بهداشت قابل مشاهده می باشد.

3- آیا ارسال مستندات جذب هیات علمی پیمانی از طریق پست یا حضوری امکان پذیر می باشد؟

جواب: خیر-ارسال فقط از طریق بارگزاری در سامانه جذب صورت گرفته و ملاک امتیاز دهی فقط مدارک بارگزاری شده در این سامانه می باشد.

4-در صورت اعتراض به نتیجه فرایند جذب متقاضی به چه صورت باید عمل کرد؟

جواب:در صورت اعتراض به نتیجه فراخوان متقاضی می تواند ظرف مدت بیست روز پس از اعلام نتیجه اعتراض خود را کتبا" به دبیر خانه جذب تحویل نموده و هیات اجرایی جذب دانشگاه اعتراض را بررسی می نماید و در صورت اعتراض مجدد به روند رسیدگی پرونده جهت بررسی مجدد به هیات مرکزی جذب وزارت بهداشت ارسال ورسیدگی می شود.