بیانیه سطح توافق انتقال دانشجویان

توافقنامه سطح خدمت " تأیید انتقال دانشجویان علوم پزشکی داخل  کشور "

1.

مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی- واحد خدمات آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی، در جهت ارائه خدمات و تسهیلات، در مواردی که دانشجو دارای شرایط انتقال باشد، همکاری می نماید؛ منظور از خدمت «انتقال»، انتقال از سایر دانشگاه ها به این دانشگاه و بالعکس می باشد.

1.

*ارائه با کیفیت خدمت انتقالی

* اجرای صحیح آیین نامه های آموزشی

*تسریع در فرآیند انجام کار

*صرفه جویی در زمان و هزینه های دانشجو

3-مسئولیت­

انجام به موقع کلیه امور مربوط به انتقالی دانشجویان و پیگیری آن توسط مسئول ارائه خدمت و تحویل به موقع درخواست توسط گیرنده خدمت

4- تعهدات متقابل خدمت­گیرنده و دستگاه اجرایی

خدمت گیرنده موظف است قوانین و مقررات مربوط به خدمت را رعایت کرده و مسئول ارائه خدمت، کلیه امور مربوطه را در اسرع وقت پیگیری نماید. (دانشجو بایستی در بازه زمانی ثبت نام اعلام شده از سوی وزارت، ضمن بارگذاری تمام مدارک درخواست شده، در سامانه انتقال وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی به آدرس https://transmission.behdasht.gov.ir/

ثبت نام نماید و تا زمان بررسی نهایی و اعلام نتیجه، نسبت به رفع نواقص احتمالی اقدام نماید.

5-هزینه­ها و پرداخت­ها

در صورتی که دانشجو، شهریه پرداز باشد و یا در دانشگاه مقصد، شرایط معافیت از پرداخت شهریه نداشته باشد، بایستی شهریه مصوب آن دانشگاه را پرداخت نماید.

6-دوره عملکرد

این توافقنامه تا زمان اتمام امور مربوط به انتقالی دانشجو اعتبار دارد.

7-خاتمه توافقنامه

در مورد دانشجویان «انتقال به» در صورت انتقال دائم دانشجو به سایر دانشگاه ها و انجام تسویه حساب و ارسال مدارک، خاتمه می یابد.

-در مورد دانشجویان «انتقال از» با انتقال دائم دانشجو از سایر دانشگاه ها ،ثبت نام و دریافت مدارک خاتمه می یابد.